14 februari 2011

kikkermusical door theater terra

Beste kikkervrienden,

Tijdens het surfen ben ik onderstaande info tegengekomen over de kikkermusical. Theater Terra komt terug in de theaters en zo komen ze ook op 30-03-2011 om 15u00 naar De Werf in Aalst.

Hebben jullie zin om samen met je kapoen een theaterbezoekje te wagen dan kunnen jullie kaarten reserveren bij De Werf, Molenstraat 51, 9300 Aalst. tickets: 053 73 28 12. Er is dan wel wat haast bij want de tickets zijn bijna uitverkocht!!!!

Kikkergroetjes van Pompom en juf Jessy.

thTerra-kikker-GeertGratama.jpgvoor publiek vanaf 4 jaar

‘Mam, waar we morgen naar toe verhuizen, daar ken ik toch niemand? Daar is alles vreemd…’
Kikker vertelt het verhaal van kleine Max die moet verhuizen, maar dat helemaal niet wil. Hij vindt het maar eng om naar een vreemde plek te gaan waar hij helemaal niets, en vooral niemand, kent. Weten zijn vriendjes Eend, Varkentje, Haas en Rat hem van deze angst af te helpen?

Theater Terra baseerde zijn voorstelling op de bekende prentenboekjes van Max Velthuijs. Het eerste kwam al in 1989 uit en sindsdien verscheen er elk jaar één. Zowel de schrijver als de theatermakers laten zich typeren door eenvoud in tekst en beeld. Grote thema's als liefde, verdriet en vriendschap kunnen daardoor met veel humor en poëzie voor een breed publiek worden gebracht.

Kikker Classic is de allereerste Kikkermusical waarmee Theater Terra in 2002 de harten van jong en oud veroverde. Na een lange wereldreis is Kikker te gast in De Werf.

© Geert Gratama

 

De commentaren zijn gesloten.