16 augustus 2011

ezelsoor 3 september 2011

Beste kikkervrienden,

Dit is nog een bericht aan de kikkertjes die naar het eerste leerjaar gaan. :)

Groetjes van Pompom en juf Jessy

ezelsoor 3 september.jpgOp zaterdag 3 september van 14u tot 18u in CC 't Vondel

Voor kinderen van 6 tot 12 jaar met hun ouders

Kaftpapier

De kunstacademie De Meiboom in Halle, de secundaire school Sint-Angela in Ternat, de secundaire school Onze-Lieve-vrouw Instituut in Sint-Genesius-Rode en de Hagelandse academie in Aarschot maakten vele prachtige ontwerpen. In deze gemeenten trokken we naar de lagere scholen waar de leerlingen hun top 3 kozen. De winnende ontwerpen lieten we in druk gaan en zal je verkrijgen op de boekenkaftdag.

Wedstrijd

Bij binnenkomst ontvang je een reuzenetiket waarmee je meteen deelneemt aan onze wedstrijd. In ruil voor een ingevuld etiket ontvangt elk kind vijf vellen kaftpapier, één vel bruin kaftpapier en 12 etiketten. Hiermee kaft je 12 normale schriftformaten.

 

Illustratoren

Ga met je schriftjes/boeken die gekaft zijn met bruin kaftpapier langs bij Carll Cneut, Esther Platteeuw, Steven de Rie en Sabien Clement. Zij geven aan je schriftje een persoonlijke touch met een mooie tekening, karikatuur, striptekening,...

Creatieve workshops

Je kan ook zelf de creatieve toer op: een persoonlijke pennenzak versieren met textielverf en -stempels begeleid door gezinsbonden Groot Halle, je eigen gekaft schrift en etiket ontwerpen.

Randanimatie

Laat je ogen strelen door Productions & Zonen die jouw schoolboek 'pimpen' met een eigen fotostickertje.

Cultuurmarkt met een lekkere hap

Op de mini-cultuurmarkt vind je meer info over culturele en/of vrijetijdsactiviteiten voor kinderen in Halle. Halse verenigingen stellen hun werking open en je kunt er meteen ook inschrijven. Tevens kan je tickets kopen voor (familie)voorstellingen in 't Vondel. In ons Ezelsoorcafé kan je terecht voor een drankje. En misschien heb je wel zin in een verse Ezelsoor-pannenkoek? Chiromeisjes Idoena Lembeek doen je watertanden!

Gezocht

Vrijwilligers gezocht: mama's, papa's, oma's, opa's, juffen, meesters, . die een handje willen toesteken bij het kaften. Interesse? Mail naar loes.de.dobbeleer@halle.be

Adresgegevens

CC 't Vondel
J. Possozplein 40
1500 Halle
02 365 94 05
www.vondel.be

EZELSOOR Halle is een samenwerking van CC 't Vondel, de bibliotheek, kunstacademie De Meiboom, Servaisacademie, Gezinsbond Groot Halle en andere Halse verenigingen. -- Met de steun van de provincie Vlaams-Brabant.

De commentaren zijn gesloten.