08 september 2011

infoavond: welkom in het kikkerkasteel

Beste kikkervrienden,
 
Vanavond hadden we een hele gezellige infoavond. Sommige mama's en papa's konden niet aanwezig zijn wegens andere verplichten, daarom kunnen jullie de afspraken, klaswerking... nog eens nalezen op onderstaande powerpoint.
 
Vriendelijke groeten van Pompom en juf Jessy
 
infoavond kikkerkasteel.pdf
 
 

Commentaren

Je hebt dat goed gedaan!

Gepost door: Leila (mama Lina) | 08 september 2011

Jessy, je hebt het prima gedaan. Ik ben er zeker van dat onze kindjes het prima naar hun zin zullen hebben dit jaar en veel zullen bijleren.

Tijdens de infoavond hoorde ik ouders vragen hoe ze op de hoogte kunnen blijven wanneer je de blog aanpast. Wel, ik gebruik de RSS feeds. Dit is de knop net onder het GO-logo rechts (en net boven jouw foto). Als je erop klikt, kan je de link gebruiken om via RSS op de hoogte te blijven (dit is de link : http://kikkerkasteel.skynetblogs.be/index.rss). Deze link moet je dan toevoegen in een rss reader (persoonlijk gebruik ik google reader). Zo kan je van deze blog (en andere info bronnen) op de hoogte blijven.

Gepost door: Denis (papa van Lars) | 09 september 2011

Bedankt Leila en Dennis voor de positieve feedback.

Denis, bedankt om mee naar een oplossing te zoeken ivm nieuwsbrief. Blij dat het op die manier ook lukt. Ben van plan om jouw stukje commentaar als een berichtje te plaatsen om de ouders in te lichten. Zoals jullie kunnen zien is het me al gelukt om jullie te laten inschrijven via de blog (links onderaan). Ik vind de aanvragen terug in mijn mailinglist, maar als ik een brief wil versturen (verzenden naar mailinglist) dan blokkeert er blijkbaar iets waardoor ik de brief niet kan verzenden. Ben nog op zoek naar de oplossing :)...

of mochten andere ouders dit berichtje lezen en weten hoe ze me kunnen helpen... alle raad is welkom :)

Gepost door: kikkerjuf | 09 september 2011

De commentaren zijn gesloten.