29 november 2011

een koude uitstap met een gezellige namiddag

Hallo kikkervrienden,

Deze morgen brachten we weer een bezoekje aan de bibliotheek van Halle. Het was een koude tocht door de stad. Onderweg konden onze kikkertjes en eendjes al enkele zwarte pieten en Sinterklazen in de etalages zien staan, maar dat niet alleen... 'juf, Sinterklaas is nog niet geweest en het staan al kerstbomen en kerstmannen in de winkels!!!' was een van de reacties :)

Onze tocht ging iets trager dan anders omdat het wat kouder was, maar ook omdat we af en toe moesten blijven staan om een flinke rij te hebben... dus aangekomen op school was de speeltijd al gedaan, maar niet getreurd :) onze kapoenen konden hun energie toch nog kwijt op een speelplaats die deze keer voor hen alleen was.

Na de middag een beetje bekomen van deze koude momenten... dus kropen de eendjes en kikkertjes gezellig bij elkaar om naar een dvd 'waar is het paard van Sinterklaas' te kijken... 

Juist wanneer we naar huis moesten, hoorden we luid geklop aan onze deur en werden er nicnackoekjes door de klas gegooid... OEI, OEI... zou dit al zwarte piet zijn aan onze deur, moeten enkele kapoenen gedacht hebben, maar neen hoor... 't was juf Marieke die ons kwam foppen... verkleed als een wit pietje!!! Dank u, juf Marieke voor de lekkere koekjes.

Groeten van Pompom en juf Jessy

P1130849.JPG

iedereen zit rustig te kijken maar dan opeens...

P1130850.JPG

vlogen de nicnacjes door de klas :)

P1130851.JPG

zoeken en smullen!!! was de boodschap

De commentaren zijn gesloten.