08 december 2011

tweede fase van onze kleuterschool GO De Leerboom

Hallo kikkervrienden,

Zoals jullie zullen vastgesteld hebben is de tweede fase van de aanbouw van onze kleuterschool in gang. Op de foto's zullen jullie zien dat de units aan de rechterkant, naast de klassen van juf Vanessa en juf Isabelle, reeds zijn geplaatst. Vandaag zijn ze begonnen aan het plaatsen van de linkerkant, nl. de units waar onze eendjesklas en het kikkerkasteel zullen komen. Hierna zal er gestart worden aan de binnenkant (leggen van de bedradingen, plaatsen van de vloer en het plafond, aansluiten van het water...

Dus heel waarschijnlijk (duimen dat alles goed verloopt) zijn we na de kerstvakantie te vinden in onze nieuwe kleuterunits :)

Groetjes van Pompom en juf Jessy

P1140023.JPG

de kikkertjes gaan al eens een kijkje nemen naar de werken

P1140024.JPG

op de plaats van de kraan en camionette komen de eendjes en de kikkertjes

P1140025.JPG

in de klas waar de rolluikjes nog af zijn, komt juf Marieke, zodat de eerste kleuterklasjes nog wat korter bij elkaar liggen. Naar de klas van juf Marieke zal juf Stacey verhuizen, dan zitten onze twee 2de kleuterklassen ook gezellig samen.

P1140028.JPG

nog eventjes geduld, binnenkort kunnen de eendjes hun intrek nemen in het afgedekte gedeelte van de units. het open stukje wordt de gang en dan is het aan de kikkertjes om hun klas in aanbouw te zien. :)

jullie worden natuurlijk verder op de hoogte gehouden van de verdere ontwikkelingen en fotootjes zullen zeker nog volgen!!!

De commentaren zijn gesloten.