15 februari 2012

Repeteren, repeteren en repeteren :) voor een fantastisch mooi winterfeest

 

Beste kikkervrienden,

De afgelopen maand hebben onze kleutertjes heel flink gerepeteerd voor het winterfeest waardoor ons thema 'kikker is verliefd' niet de volledige aandacht heeft gekregen, maar na de vakantie en na ons schoolfeest vliegen we er weer vollenbak in!!!

Langs deze weg even wat uitleg over het feest :)

Op zondag 4 maart zullen al onze leerboompjes meespelen in het sprookje 'DE WONDERBLOEM' dat zal doorgaan in CC 't Vondel te Halle. De kleuters/leerlingen zullen daar twee voorstellingen spelen, om 11u zal de eerste doorgaan en om 15u de tweede. De peuters van juf Vanessa zullen alleen deze van 11u meespelen. Omdat onze kapoenen gedurende de ganse dag in 't Vondel zullen blijven, is het belangrijk dat jullie een lunchpakketje voorzien!!

Ouders,... die hebben ingeschreven voor de voorstelling van 11u... opgelet... jullie kapoentje moet ook de voorstelling van 15u meedoen :) en omgekeerd ook... ouders die hebben ingeschreven voor de voorstelling van 15u: jullie kapoentje wordt om 10u verwacht in 't Vondel!!! Verdere uitleg volgt zeker nog in een briefje via de school.

Jullie kunnen nog tot vrijdag kaarten bestellen... echt doen... want de leerboompjes doen het fantastisch goed en het beloofd een groot spektakel te worden!!

Groetjes van Pompom en juf Jessy

kusudama-finished-blue-ft.jpg

 

 

De commentaren zijn gesloten.