22 februari 2013

het kleurenbeest

Hallo kikkervrienden,

Eindelijk nog eens een berichtje :)

Sinds september krijgen we af en toe eens bezoek van het kleurenbeest... maar wie is dat nu eigenlijk... en wat komt die doen...

Het kleurenbeest is een meisje maar is bang en verlegen van onze kleuters en leerlingen... ze is heel nieuwsgierig naar onze school en brengt ons daarom af en toe een bezoekje... maar ze wil zich niet steeds laten zien dus komt ze wanneer onze kapoenen niet op school zijn of komt ze eens achter een hoekje gleuren want ze wil weten wat we leren in de klas...  Als er kleurtjes weg zijn in de klas of op onze school dan wil dat zeggen dat ze weer eens is komen piepen maar ze brengt steeds kleurtjes terug omdat ze ons niet bang wil maken... :)
 
Deze week vonden we dat we eens iets voor het kleurenbeest moesten doen, vandaar dat we zelf ons kleurenbeest hebben geschilderd en nadachten van wat er in het nest moest komen om het te verwelkomen op onze school. Tot het einde van het schooljaar gaan we nog leuke dingetjes doen voor dat lieve kleurenbeest... we gaan allemaal nog een knuffelkleurenbeestje naaien en kleuren, we gaan nog gipsbeestjes maken,... Hopelijk voelt het kleurenbeest zich nu al wat beter thuis en komt het steeds meer op bezoek.
 
Groetjes van Pompom en juf Jessy
 
(alle foto's over dit thema kan je vinden op onze facebookblog)
 

DSCN7410.JPG

DSCN7444.JPG

DSCN7457.JPG

DSCN7479.JPG

De commentaren zijn gesloten.