13 november 2010

verjaardag Ella-Louise

Lieve kikkervrienden,

Op vrijdag 12 november mocht Ella-Louise 5 kaarsjes uitblazen op haar heerlijke cake van Winnie the Pooh.

Gelukkige verjaardag Ella-Louise en groetjes van Pompom en juf Jessy

Pompom leert de kikkertjes rijmen

Hallo kikkervrienden,

Toen onze kikkertjes maandag in de klas kwamen, waren ze verwonderd dat Pompom al wakker was. Hij zat al flink rechtop in zijn bedje. Op zijn schoot lagen kaartjes en een briefje waarin hij zijn droom opgeschreven had. Hij vond het een beetje raar, maar kon niet direct zeggen wat er raar aan was... dus bekeken de kikkertjes 'de droom' van Pompom eens heel goed en kwamen al snel tot de conclusie dat de laatste woordjes van zijn droom rijmden.

00 pompom droomt.jpg

Daarna gingen de kikkertjes op zoek naar rijmwoordjes bij de andere woorden... en wat konden ze dit goed.

Later vertelde Pompom het verhaaltje over 'Ippie tippie toppie' waar Dolf en Emma leuke rijmpjes maakten door naar Sesamstraat te kijken, vonden onze kikkertjes ook heel grappig en als gevolg werden er weer ganse dagen rijmpjes gezocht en gemaakt.

In de hoekjes konden onze kikkertjes rijmparen tekenen, werden er spelletjes gespeeld rond rijmpjes, letters en in de computerhoek konden ze tellen.

Kijk maar mee...

Groetjes van Pompom en juf Jessy

06 november 2010

20 en 21 november 2010 = haantjeskermis GO De Leerboom

Beste mama's, papa's en Leerboom Sympathisanten,

Graag zouden we jullie willen uitnodigen op de 'Haantjeskermis' van onze school. Dit etentje zal doorgaan op zaterdag 20 november 2010 vanaf 17 tot ... en op zondag 21 november 2010 van 11u30 tot 15u.

Zoals elk jaar kunnen jullie kiezen uit lekkere gerechtjes zoals een half haantje met appelmoes, half haantje met sla of half haantje met een keuze uit verschillende sausen, vol-au-vent met frietjes,... dit alles natuurlijk ook in een kinderversie :).

Met de opbrengst kan onze vriendenkring Symba weer heel wat activiteiten organiseren voor onze kids: zoals het Sinterklaasfeest, het bezoek van clown Plecks, de Kerstwafels met chocomelk, de Paashaas, eindejaarsfeestje 3KK en 6elj... maar kunnen er ook nieuwe speeltuigen aangekocht worden voor de speelplaats...

Hopelijk tot dan :)

Groetjes van Pompom en juf Jessy

m_kip-2.gif

01 november 2010

senseopunten

Beste kikkervrienden,

Help onze school bij het sparen van senseopunten. Hoe meer puntjes we sparen, hoe meer kans we maken om van onze speelplaats een speeldorp te maken met leuke speeltuigen.

logoSenseoPoints.gif

 

 

 

Jullie kunnen helpen door senseoverpakkingen met het tweekopjeslogo zoals hierboven bij te houden en mee te geven naar school OF jullie kunnen je registreren op de onderstaande link en de punten rechtsreeks schenken aan onze school. Hoe je je kan registreren vind je in onderstaande stappen :)

Geurende koffiegroetjes :) van Pompom en juf Jessy

Punten sparen is kinderspel.

Deel of gebruik ze zoals je wil door deze makkelijke stappen te volgen :

 
De code is gedrukt in roze
op de binnenkant van de verpakking

 

Registreer

Je moet je registreren om je punten te kunnen sparen en gebruiken.
Nog niet geregistreerd? Registreer nu !
       

Log In

Je moet ingelogd zijn om codes om te zetten in punten en je punten te gebruiken. Alleen als je aangemeld bent, kan je punten schenken aan een project of je punten gebruiken voor merchandise! Zet codes om in punten en beheer je punten op je account.

Deel of Gebruik je Punten

Schenk je punten aan http://www.senseopoints.be/project/basisschool-de-leerboom/