18 februari 2012

menu maart 2012

Beste kikkervrienden,

Hieronder het menu voor de maand maart :)

Groetjes van Pompom en juf Jessy

MENU MAART 2012.docx

fijne krokusvakantie

pompom op de wip met oma wei.jpg

 

 

Pompom en juf Jessy wensen jullie een leuke krokusvakantie!!!

17 februari 2012

fruitpannenkoeken

Beste kikkervrienden,

Er waren nog heel wat pannenkoeken over van het grootoudersfeest en die konden we natuurlijk niet verloren laten gaan. Vandaag was het ook fruitdag... dus... werd er een lekkere fruitsla gemaakt met onze stukjes fruit om bij onze pannenkoeken te eten.

Smullen deden de kikkertjes!!!

Groetjes van Pompom en juf Jessy

DSCN0036.JPG

DSCN0038.JPG

DSCN0040.JPG

DSCN0042.JPG

DSCN0041.JPG

DSCN0043.JPG

DSCN0044.JPG

DSCN0045.JPG

DSCN0046.JPG

DSCN0047.JPG

DSCN0048.JPG

DSCN0049.JPG

DSCN0051.JPG

DSCN0052.JPG

16 februari 2012

de leerboompjes doen de move tegen pesten

Hallo kikkervrienden,

In het kader van antipestcampagne dansten onze leerboompjes de “Move tegen pesten”. Na de speeltijd gingen ze uit hun dak op het liedje van Ketnet om duidelijk te maken dat pesten dom, flauw, fout en mega debiel is. Samen is inderdaad veel leuker dan alleen én in De Leerboom is er plaats voor iedereen :)

Groetjes van Pompom en juf Jessy

15 februari 2012

grootoudersfeest met pannenkoeken- en wafelbuffet

Hallo kikkervrienden,
 
Vandaag om 9u werden de grootouders ontvangen door onze kapoenen in de grote refter, waar iedereen een plekje mocht zoeken... grootouder en kleinkind gezellig samen aan tafel. Na een superkorte 'speech' van de directie kon iedereen genieten van het pannenkoeken-, wafel- en muffinbuffet... wat een prachtige beelden... aan de kapoentjes waarvan de grootouder niet kon komen werd natuurlijk ook gedacht... ook zij zaten gezellig samen aan een tafel.
Na de speeltijd mochten oma en opa mee in het klasje spelen... sommige grootouders maakten een puzzel, andere  speelden mee in de hoekjes...
 
Wat een leuke en gezellige dag!! en bedankt aan alle mama's, papa's en ja... ook de grootouders die voor de lekkere pannenkoeken, wafels,... hebben gezorgd!! Nen dikke merci :)
 
Groetjes van Pompom en juf Jessy
 
(spijtig... deze keer zijn er geen fotootjes bij, maar indien de fotografen van dienst ;) een cd-tje met enkele foto's kunnen missen dan plaats ik deze zeker op de blog)

 

 

verjaardag noah adom

Beste kikkervrienden,

Vrijdag 10 februari vierden we de verjaardag van Noah. Hij mocht 6 kaarsjes uitblazen :)

Gelukkige verjaardag, Noah!!!

Groetjes van Pompom en juf Jessy

Foto-0078.jpg

Foto-0079.jpg

Foto-0080.jpg

Foto-0081.jpg

Foto-0082.jpg

Foto-0083.jpg

Repeteren, repeteren en repeteren :) voor een fantastisch mooi winterfeest

 

Beste kikkervrienden,

De afgelopen maand hebben onze kleutertjes heel flink gerepeteerd voor het winterfeest waardoor ons thema 'kikker is verliefd' niet de volledige aandacht heeft gekregen, maar na de vakantie en na ons schoolfeest vliegen we er weer vollenbak in!!!

Langs deze weg even wat uitleg over het feest :)

Op zondag 4 maart zullen al onze leerboompjes meespelen in het sprookje 'DE WONDERBLOEM' dat zal doorgaan in CC 't Vondel te Halle. De kleuters/leerlingen zullen daar twee voorstellingen spelen, om 11u zal de eerste doorgaan en om 15u de tweede. De peuters van juf Vanessa zullen alleen deze van 11u meespelen. Omdat onze kapoenen gedurende de ganse dag in 't Vondel zullen blijven, is het belangrijk dat jullie een lunchpakketje voorzien!!

Ouders,... die hebben ingeschreven voor de voorstelling van 11u... opgelet... jullie kapoentje moet ook de voorstelling van 15u meedoen :) en omgekeerd ook... ouders die hebben ingeschreven voor de voorstelling van 15u: jullie kapoentje wordt om 10u verwacht in 't Vondel!!! Verdere uitleg volgt zeker nog in een briefje via de school.

Jullie kunnen nog tot vrijdag kaarten bestellen... echt doen... want de leerboompjes doen het fantastisch goed en het beloofd een groot spektakel te worden!!

Groetjes van Pompom en juf Jessy

kusudama-finished-blue-ft.jpg