10 oktober 2012

bloembollen planten met de derde kleuterklas en het eerste leerjaar

Beste kikkervrienden,

De afgelopen weken hebben onze Leerboompjes goed hun best gedaan om bloembollen te verzamelen en vandaag was dan de dag dat we wat kleur gingen verstoppen voor de lenteperiode. De derde kleuterklassers en de eerste leerjaartjes gingen enthousiast aan de slag op heel, heeeeel wat bloembollen te planten rond de speelplaats, de kleuterunits en enkele plekjes op het grasveld. Langs deze weg een ne grote dank u wel aan alle mama's, papa's,... die bloembollen meegaven aan hun kapoenen!!!
 
Groene groetjes van Pompom en juf Jessy
 

DSCN4555.JPG

DSCN4586.JPG

DSCN4608.JPG

DSCN4627.JPG

meer foto's op onze facebookpagina

09 oktober 2012

verjaardag Dimitris

 

Hallo iedereen,

Vandaag mocht Dimitris 5 kaarsjes uitblazen!! Bedankt voor de lekkere cake.

Gelukkige verjaardag, Dimitris!!!

Groetjes van Pompom en juf Jessy

DSCN4492.JPG

DSCN4448.JPG

08 oktober 2012

slakkenzoektocht en in de klas

Hallo kikkervrienden,
 
Vandaag gingen de kikkertjes en de giraffen op slakkenzoektocht op de terreinen van Stroppen. In de klas bekeken we nog eens van heel kortbij hoe een slakje eruit ziet en vertelden ze over hun ervaringen tijdens de wandeling. In de hoekjes boesteerden we een slakje, knutselden een regenboogslak en dezen we nog heel wat leuke dingetjes. In de loop v an de week wordt het album verder aangevuld met meer leuke kiekjes van jullie kapoenen.

Groetjes van Pompom en juf Jessy
 

DSCN4388.JPG

 DSCN4389.JPG

DSCN4391.JPG

DSCN4421.JPG

05 oktober 2012

octopuspaal

Sinds vandaag staat er ook bij ons een Octopus accentpaal.
Met zijn levendige kleuren signaleert de Octopus accentpaal van op ruime afstand de aanwezigheid van een school. Er is geen twijfel mogelijk: hier geldt zone 30!

DSCN4363.JPG

verjaardag Isis

Hoi kikkervrienden,

Vandaag mocht Isis 5 kaarsjes uitblazen, wat was ze fier!!! Ze had ook een lekkere cake meegebracht en leuke klascadeautjes. Bedankt Isis voor al dat lekkers en leuks!! 

Gelukkige verjaardag van Pompom en juf Jessy

DSCN4380.JPG

DSCN4337.JPG

01 oktober 2012

spinnenzoektocht in het park van Halle

Hallo kikkervrienden,

Deze morgen hadden we veel zin om aan de nieuwe week te beginnen... vol spanning zaten Pompom, de kikkertjes en de giraffen te wachten om op uitstap te gaan... Met vergrootglas in de hand gingen we op stap naar het park om spinnen te zoeken. Heel veel spinnen hadden we gevonden, allemaal in een prachtig webje. Onze kapoenen hadden ogen tekort om overal te kijken. Daarna gingen we nog wat spelen in de speeltuin en dachten heel veel van onze kapoenen dat ze een spinnentje waren. Met de foto's kunnen jullie mee genieten van dit avontuur.

Veel plezier en groetjes van pompom en juf Jessy

DSCN3982.JPG

DSCN4084.JPG

DSCN4091.JPG

voor alle foto's... zie facebookpagina

liedje: de dikke spin