09 mei 2012

bijna moederdag :)

Beste kikkervrienden,

De kikkertjes waren druk in de weer om hun moederdag cadeautje op tijd klaar te hebben... Ze hebben aan een hoog tempo gewerkt om jullie zondag een super, fantastisch, mooi cadeautje te kunnen geven...

Op de foto's van deze week zullen jullie dan ook nog een beetje moeten wachten zodat alles nog een verrassing blijft ;)

Aan de mama's... geniet zondag van jullie dagje!!!

Groetjes van Pompom en juf Jessy

DSCN1879.JPG

De bibliotheek is LEUK!!

Hoi iedereen,

Dinsdag brachten de kikkertjes weer een bezoekje aan de bibliotheek van Halle. Na het boekje kiezen gingen ze heel gezellig bij elkaar zitten om te vertellen dat er in de bibliotheek toch zo'n leuke boekjes zijn en dat de bibmevrouwen toch zo plezant en lief zijn. Dus bij deze... bedankt bibmevrouwen voor de toffe momenten in jullie bibliotheek!! :)

Groetjes van Pompom en juf Jessy

DSCN1839.JPG

DSCN1842.JPG

 

nog enkele familiefoto's

Beste kikkertjes,

Ook deze week brachten de kikkertjes nog enkele familiefoto's mee... zo word er nog wat verder gewerkt aan het thema over onze familie.

We gingen ook iets dieper in op onze namen. Zo kwamen we te weten dat alle kikkertjes hun voornaam kunnen herkennen in leesletters, dat we ook een familienaam of achternaam hebben die bij heel veel kleuters uit drie woordstukjes bestaan. Sommige kikkertjes moesten eens goed nadenken over hun familienaam :) voor ze konden klappen, maar na wat oefenen ging het heel goed...

Groetjes van Pompom en juf Jessy

DSCN1829.JPG

DSCN1830.JPG

DSCN1831.JPG

DSCN1895.JPG

DSCN1833.JPG

 

 

04 mei 2012

verjaardag van Romane

Hallo kikkervrienden,

Vandaag mocht Romane 6 kaarsjes uitblazen. Haar mama had lekkere rijskoekjes gemaakt, de kikkertjes hebben nogal gesmuld!!

Gelukkige verjaardag, Romane!!

Groetjes van Pompom en juf Jessy

DSCN1813.JPG

DSCN1814.JPG

DSCN1815.JPG

DSCN1821.JPG

DSCN1823.JPG

DSCN1825.JPG

DSCN1826.JPG

DSCN1827.JPG

DSCN1828.JPG

de familiefoto's van de kikkerjes

Beste kikkervrienden,

Fier als wat kwamen onze kikkertjes de afgelopen dagen naar de klas met... jawel, jawel, een familiefoto. :) Ze waren het dus niet vergeten zeggen... wat flink van onze kapoenen!!

Groetjes van Pompom en juf Jessy 

DSCN1809.JPG

DSCN1811.JPG

DSCN1805.JPG

DSCN1818.JPG

DSCN1820.JPG

DSCN0001.JPG

DSCN0002.JPG

02 mei 2012

de familie van pompom

Hallo kikkervrienden,

Iedereen had goed kunnen genieten en uitrusten in het lange weekend zodat we vandaag weer van start gingen met jawel... weer een nieuw thema nl. familie. Tijdens het opruimen had ik een foto gevonden van de familie van Pompom. Pompom was heel fier met zijn foto die we heel aandachtig hadden besproken.

Natuurlijk zouden de kikkertjes onze kikkertjes niet zijn als ze zelf ook vertelden over hun familie. Pompom was nieuwsgierig en vroeg of ze ook een familiefoto hebben thuis, waar die foto staan en dat ze die misschien konden meebrengen naar school... en dat gingen onze kapoenen eens vragen aan mama en papa... (want zoals ze zelf zeggen... we zitten in de derde kleuterklas en we kunnen dat ook vragen!!! maar langs deze weg toch even een bevestiging dat ze inderdaad een familiefoto mogen meebrengen :)

Groetjes van Pompom en juf jessy

pompom familie.jpg

28 april 2012

dagje extra

00 pompom gooit bal.jpg

Beste kikkervrienden,

Nog even herinneren dat er maandag 30 mei en dinsdag 01 mei geen school is.

Groetjes van Pompom en juf Jessy