15 februari 2012

Repeteren, repeteren en repeteren :) voor een fantastisch mooi winterfeest

 

Beste kikkervrienden,

De afgelopen maand hebben onze kleutertjes heel flink gerepeteerd voor het winterfeest waardoor ons thema 'kikker is verliefd' niet de volledige aandacht heeft gekregen, maar na de vakantie en na ons schoolfeest vliegen we er weer vollenbak in!!!

Langs deze weg even wat uitleg over het feest :)

Op zondag 4 maart zullen al onze leerboompjes meespelen in het sprookje 'DE WONDERBLOEM' dat zal doorgaan in CC 't Vondel te Halle. De kleuters/leerlingen zullen daar twee voorstellingen spelen, om 11u zal de eerste doorgaan en om 15u de tweede. De peuters van juf Vanessa zullen alleen deze van 11u meespelen. Omdat onze kapoenen gedurende de ganse dag in 't Vondel zullen blijven, is het belangrijk dat jullie een lunchpakketje voorzien!!

Ouders,... die hebben ingeschreven voor de voorstelling van 11u... opgelet... jullie kapoentje moet ook de voorstelling van 15u meedoen :) en omgekeerd ook... ouders die hebben ingeschreven voor de voorstelling van 15u: jullie kapoentje wordt om 10u verwacht in 't Vondel!!! Verdere uitleg volgt zeker nog in een briefje via de school.

Jullie kunnen nog tot vrijdag kaarten bestellen... echt doen... want de leerboompjes doen het fantastisch goed en het beloofd een groot spektakel te worden!!

Groetjes van Pompom en juf Jessy

kusudama-finished-blue-ft.jpg

 

 

06 februari 2012

kikkertjes dansen op Michel Télo - Ai Si Eu Te Pego

Beste kikkervrienden,

Sinds enkele weken zingen de kikkertjes in de klas steeds hetzelfde liedje, vandaag... na een spontane zangstonde die maar bleef duren tot de muziek eindelijk opstond... werd er tussen het spelen door gedans op... Ai Si Eu Te Pego van Michel Télo (hmm, wordt dit het muziekje voor de proclamatie???)

Swingende groetjes van Pompom en juf Jessy

PS: mijn excuses voor de slechte beeldkwaliteit (fototoestel met camera is stuk dus nu moet het mobiel)

05 februari 2012

bezoekje 4de middelbaar kinderverzorging KTA Halle

Hallo kikkervrienden,

Donderdagvoormiddag kregen we bezoek van het 4de middelbaar kinderverzorging in de klas. De kikkertjes vonden het weer een fantastisch leuke activiteit want ze mochten een sneeuwman maken... het was natuurlijk heel koud buiten en stilletjes hopen ze dat het toch begon te sneeuwen... wat een dagje later gebeurde.

Groetjes van Pompom en juf Jessy

Foto-0078.jpg

Foto-0079.jpg

Foto-0080.jpg

Foto-0084.jpg

Foto-0085.jpg

Foto-0086.jpg

Foto-0087.jpg

02 februari 2012

move tegen pesten

Beste kikkervrienden,

We hebben ons als school ingeschreven om op 16 februari om 13.30u samen met gans de school 'de move tegen pesten' te dansen, als we geluk hebben brengen Brahim en Charlotte van Ketnet ons die dag een bezoekje, maar dat zien we nog wel!

In onderstaande link vinden jullie 'de move tegen pesten' en daaronder vinden jullie de uitleg van het dansje

Veel plezier en groetjes van Pompom, juf Geertrui en juf Jessy

 

01 februari 2012

menu februari 2012

Beste kikkervrienden,

Eindelijk nog eens een update van het menu voor februari, hopelijk kan ik deze voor volgende maand ook posten :)

Vriendelijke groeten van Pompom en juf Jessy

MENU FEBRUARI 2012.docx

31 januari 2012

Pompom is verliefd op...

Beste kikkervrienden,

Zoals beloofd had Pompom deze morgen zijn moed samengenomen en in de klas verteld dat hij verliefd was op juf Kelly. Er is wel een groot probleem... hij durft het haar niet te vertellen... 'Geen probleem' zeiden enkele kikkertjes 'we zullen je helpen'... en zo ging het ook.

Samen schreven we een briefje in naam van Pompom naar juf Kelly, maar hij durfde het ook niet afgeven aan haar dus schoof hij het onder haar deur :)

Juf Kelly was helemaal in de wolken en vond Pompom ook zo lief... dat ze hem vlug nog een knuffel en een kus is komen geven.

Groetjes van Pompom en juf Jessy

Foto-0086.jpg

Foto-0087.jpg

Foto-0089.jpg

Foto-0090.jpg

verjaardag nerea

Beste kikkervrienden,

Vorige week was het de verjaardag van Nerea, maar omdat ze een beetje ziekjes was mocht ze vandaag 6 kaarsjes uitblazen op haar lekkere chocladetaart!!

Gelukkige verjaardag Nerea!!

Drie dikke kussen van Pompom en juf Jessy

Foto-0099.jpg

Foto-0100.jpg

Foto-0091.jpg

Foto-0093.jpg

Foto-0094.jpg

Foto-0095.jpg

Foto-0097.jpg

Foto-0098.jpg