14 december 2011

ridderkasteel! :)

Beste kikkervrienden,

Ons ridderkasteel heeft veel succes en onze kikkertjes zijn er niet uit weg te slaan... vandaar toch enkele fotootjes

Groetjes van Pompom en juf Jessy

P1140031.JPG

P1140030.JPG

P1140032.JPG

P1140034.JPG

12 december 2011

korte update van units

woordzoeker gat.jpgHallo kikkervrienden,

De vreugdekreet van onze kikkertjes wanneer ze zagen dat onze kleuterunit gezet was, was echt deugddoende... want dat wil zeggen dat iedereen er ook naar uitkijkt om naar de nieuwe klas te verhuizen.  Vandaag zijn we weer een stapje korter bij want... 'Warsco units' is begonnen aan de bedradingen en het plafond. Stilletjes hopen we dat we toch iets vroeger kunnen verhuizen ;) maar voorlopig is het nog steeds op 23 december.

Voorlopig zijn de nieuwe klasjes nog afgesloten en kunnen er geen nieuwe foto's getrokken worden, maar wie weet kan Pompom in de loop van... toch al eens binnenglippen :)

Groetjes van Pompom en juf Jessy

08 december 2011

tweede fase van onze kleuterschool GO De Leerboom

Hallo kikkervrienden,

Zoals jullie zullen vastgesteld hebben is de tweede fase van de aanbouw van onze kleuterschool in gang. Op de foto's zullen jullie zien dat de units aan de rechterkant, naast de klassen van juf Vanessa en juf Isabelle, reeds zijn geplaatst. Vandaag zijn ze begonnen aan het plaatsen van de linkerkant, nl. de units waar onze eendjesklas en het kikkerkasteel zullen komen. Hierna zal er gestart worden aan de binnenkant (leggen van de bedradingen, plaatsen van de vloer en het plafond, aansluiten van het water...

Dus heel waarschijnlijk (duimen dat alles goed verloopt) zijn we na de kerstvakantie te vinden in onze nieuwe kleuterunits :)

Groetjes van Pompom en juf Jessy

P1140023.JPG

de kikkertjes gaan al eens een kijkje nemen naar de werken

P1140024.JPG

op de plaats van de kraan en camionette komen de eendjes en de kikkertjes

P1140025.JPG

in de klas waar de rolluikjes nog af zijn, komt juf Marieke, zodat de eerste kleuterklasjes nog wat korter bij elkaar liggen. Naar de klas van juf Marieke zal juf Stacey verhuizen, dan zitten onze twee 2de kleuterklassen ook gezellig samen.

P1140028.JPG

nog eventjes geduld, binnenkort kunnen de eendjes hun intrek nemen in het afgedekte gedeelte van de units. het open stukje wordt de gang en dan is het aan de kikkertjes om hun klas in aanbouw te zien. :)

jullie worden natuurlijk verder op de hoogte gehouden van de verdere ontwikkelingen en fotootjes zullen zeker nog volgen!!!

07 december 2011

Sinterklaas brengt nog vlug een laat cadeautje :)

Hallo kikkervrienden

Sinterklaas is toch nog niet helemaal verdwenen want ik kreeg nog snel een telefoontje waarin stond dat ik onze deur nog moest laten openstaan... en toen ik deze namiddag nog vlug eens in ons klasje ging kijken stond er opeens...

P1140018.JPG

een ridderkasteel!!

P1140019.JPG

P1140020.JPG

P1140021.JPG

Dank u Sinterklaas voor dit fantastische cadeautje!!!

De kikkertjes zullen morgen hun oogjes uitkijken want ze wisten dat er nog een verrassing ging komen, maar dat het dit zou zijn.... :) tja, en zo heb ik de late verrassing van Sinterklaas toch al een beetje verklapt... want dit was veel te leuk om niet op onze blog te zetten

Groetjes van Pompom en juf Jessy

Sinterklaas en de kerstman

Hallo kikkervrienden,

Sinterklaas is nog maar juist terug naar Spanje en het volgende feest staat al klaar... daarom gingen we eens kijken wat het verschil is tussen deze twee. In het verhaal 'Pietje viert kerstmis' kwamen de kikkertjes al enkele verschillen tegen en vandaag schreven we die ook neer.

Groetjes van Pompom en juf Jessy

P1140017.JPG

P1140015.JPG

verhuisdozen :)

Beste kikkervrienden,

Binnenkort is het zover... dat gaan de kikkertjes verhuizen!!! Sinds deze week zijn er werkmannen druk aan het werk om tegen de kerstvakantie (hopelijk voor het bouwverlof) onze unitklassen af te hebben. Elke dag gaan we een kijkje nemen om te zien hoe ver het vordert en het moet gezegd... ze gaan in een goed tempo vooruit!!

Dit wil natuurlijk ook zeggen dat er in onze klas vanalles moet worden ingepakt!! Kijk maar mee ;)

Groetjes van Pompom en juf Jessy

P1140009.JPG

heel benieuwd was ik om te weten wat deze kapoenen hadden ingepakt...

P1140014.JPG

P1140013.JPG

... blijkt dat Lars zo graag naar het nieuwe klasje wil en Pompom ook, dat ze zichzelf maar aan het inpakken zijn... maar dat maakt wel dat ik wat helpende handjes zou tekort hebben om mee te dragen!! en die dozen zouden wel wat gaan doorwegen als onze kikkertjes worden ingepakt!! Dan toch maar liever de spulletjes van de klas in de dozen... niet???

06 december 2011

een brief van Sinterklaas!!

brief van sinterklaas.jpg