30 juni 2012

kikkerspringkasteel

Hoi kikkervrienden,

Bo van het peuterklasje bracht voor zijn verjaardag een springkasteel mee, waar ook de kikkertjes veel plezier op mochten beleven. Bedankt Bo voor het leuke springmoment!!! Tijdens het springen waggelden er ook een moeder eend met haar kuikentjes voorbij. Alle foto's op onze facebookpagina :)

Groetjes van Pompom en juf Jessy

DSCN2888.JPG

DSCN2936.JPG

theater jaja

Hoi kikkervrienden,

Vrijdag 22 juni kwam Steven Cannoot van theater Jaja op bezoek. Hij bracht zijn eenwieler mee en nog veel andere leuke dingen. Weer een onvergetelijk momentje waar de kikkertjes van genoten. Neem ook een kijkje op onze facebookpagina voor alle foto's.

Groetjes van Pompom en juf Jessy

DSCN2823.JPG

DSCN2827.JPG

DSCN2830.JPG

sportdag met het eerste leerjaar

Hallo kikkervrienden,

Op 21 juni was het sportdag voor onze kapoenen. Ons startmomentje begon met het verdelen van de groepjes: de derde kleuterklas: fietsen, pingpong, touwtrekken afgewisseld met parachute en voetbal in een doorschuifsysteem. Het eerste leerjaar in beurtrol tennisinitiatie en inschuiven bij de kleuters. In de namiddag leerden de kikkertjes die dit nog niet konden op twee wieltjes fietsen en kregen ze nog dansinitiatie. Moe maar met een sportief goed gevoel gingen de kikkertjes naar huis.

groetjes van Pompom en juf Jessy.

Volledig pakketje met foto's op onze facebookpagina

DSCN2767.JPG

DSCN2783.JPG

DSCN2800.JPG

het wendagje in het eerste leerjaar

Hallo kikkervrienden,

Eindelijk!!! Met kriebels in de buik brachten de kikkertjes een bezoekje aan het eerste leerjaar. Na herhaling van het eerste deel over Zoem de bij, vertelde juf Els het verhaal verder ... en daarna kregen de kikkerjtes voor de eerste keer echt les van het nieuwe juf! Sommige kapoenen vonden het zo leuk dat ze in de klas wouden blijven!!! :) Volledige fotoarchief te vinden op onze facebookpagina.

Groetjes van Pompom en juf Jessy

DSCN2721.JPG

DSCN2723.JPG

 

Verjaardag van Sofia

Hoi kikkervrienden,

Op 19 juni mocht Sofia 6 kaarsjes uitblazen. Gelukkige verjaardag!!!

Groetjes van Pompom en juf Jessy

DSCN2711.JPG

DSCN2712.JPG

DSCN2716.JPG

DSCN2717.JPG

DSCN2719.JPG

DSCN2720.JPG

de kip van Yanis uit de eendjesklas

Hallo kikkervrienden,

Yanis uit de eendjesklas had de voorlaatste week zijn kip meegebracht en liet die ook heel fier aan onze kikkertjes zien. :) en zo hadden we weer een leuk natuurmomentje in de klas.

Groetjes van Pompom en juf Jessy

DSCN2650.JPG

DSCN2637.JPG

DSCN2638.JPG

DSCN2639.JPG

DSCN2646.JPG

DSCN2643.JPG

De salamander van Lars

Beste kikkervrienden,

Op een morgen kwam Lars onze klas binnen met een klein potje, na eens goed te hebben gekeken bleek er een salamander in te zitten. Hij had die in zijn tuin gevonden. Lars en oma... bedankt voor dit leuke natuurmomentje!!

Groetjes van Pompom en juf Jessy

DSCN2622.JPG

DSCN2615.JPG

DSCN2619.JPG